Maak kans op uw GRATIS huwelijksreportage in 2023 !

Uw huwelijksreportage …

GRATIS

BIJ MEER DAN 20 INSCHRIJVINGEN IN 2021 WORDT ER GELOOT VOOR EEN GRATIS HUWELIJKSREPORTAGE !

onder de bruidsparen die een volledige-dag reportage hebben geboekt.


Officiële bekendmaking met uw aanwezigheid. No bluff!

Waarom zo bijzonder ...

“De natuurlijke houding van mensen is hun het meest eigen en daar sluiten wij ons bij aan”

Het is echter niet vanzelfsprekend om dit voor een camera te doen.

Met +20 jaar huwelijkservaring stellen wij mensen op hun gemak en durven wij bijsturen wanneer het koppel zich daar goed bij voelt én wanneer het bijdraagt tot de meerwaarde van de foto.

OUR WISH TO FULFILL YOU

Onze waarden, uw voordelen

SPONTAAN

Ongestuurde momentopnames kunnen emotionele plaatjes opleveren. Met continue 2 camera’s in het meetveld missen we praktisch geen enkele ‘eye-catcher’. Onze jarenlange ervaring leert ons te anticiperen op mooie momenten die zullen plaatsvinden.

NATUURLIJK

Op onze foto’s bent u zichzelf. Het is echter niet altijd makkelijk voor mensen om natuurlijk te acteren voor een camera. Wij zorgen voor geen dode momenten tijdens uw foto-shoots en helpen u graag bij leuke acties ter plekke waardoor de spontaniteit en creativiteit vanzelf toeneemt. Dit vraagt de nodige ervaring van uw fotograaf.

CREATIEF

Naast de spontane en natuurlijke plaatjes mag er al eens tijd zijn voor wat creativiteit. Dit doen we af en toe door wat bijsturingen. Het gebeurt frequent dat hierdoor leuke interacties ontstaan tussen bruid en bruidegom. Met andere woorden, de creativiteit geeft dikwijls de start tot lossere foto’s. We gooien daarvoor onze volledige truukendoos open!

love-shoot - zenya en benoit - Ex-pose-ure
Knowing Me … knowing You

Mensen ontmoeten elkaar bij moments-in-time. Het is bij een huwelijksreportage belangrijk om elkaar vooraf goed te leren kennen. Wat zijn uw waarden en gevoelens. Onze ervaring leert ons dat een vooraf geplande love-shoot een uitstekend middel om dit te ontdekken.

Elk bruidspaar dat bij ons boekt krijgt een love-shoot cadeau!

Klik op de foto voor een vergrote weergave

Classy & Trendy

Het mag best even chique en trendy zijn. Iedereen voelt zich top en is blijgezind. Veel van mijn foto’s detailleren dan ook de talrijke accessoires, kledingstukken maar vooral de ringen komen in speciale close-ups!

Klik op de foto voor een mooie vergrote weergave

Huwelijksfotograaf - Ex-pose-ure
Huwelijksreportage- Flor en Christophe - Ex-pose-ure
Je eigenste moment …

Ik besteed vrij veel aandacht aan je persoonlijke momenten, waarbij ik je heel centraal opstel. Je persoonlijke lach, je bruidskleed, … Een unieke ervaring met een bijzonder mooi resultaat. Voor altijd!

Klik op de foto voor een mooie vergrote weergave

You are king

Het is een welbekend gegeven: mannen staan niet graag op foto’s. Wedden dat ik ze snel ontdooi met ‘coole’ foto’s waar ze zelf trots op zijn en de bruid nog des te meer!

klik voor een mooie vergrote weergave

Huwelijksreportage- Elke en Chris - Ex-pose-ure
Protected By Pixsy