Met onderscheiding

“Ik ben discreet, ik leg jullie gevoelens vast op papier, ik maak geen geposeerde foto's, alles gebeurt op een ongedwongen en spontane manier…” Ik lees het maar al te vaak op de vele vele sites van mijn collega’s. Sommigen kunnen het zelfs mooier verwoorden dan ze fotograferen. Geen verwijten aan de knappe poëzie schrijvers, maar hoe kiest u uw huwelijksfotograaf wanneer deze allemaal op elkaar lijken? Misschien helpt onderstaande tekst u bij deze moeilijke en belangrijke investering. In een notedop …

Spontaan is niet altijd spontaan …

Als doorwinterd huwelijksfotograaf kijk ik graag af en toe naar de resultaten van mijn collega huwelijksfotografen. Op creatief vlak zie ik veelal dezelfde foto's (clichés) terugkomen. Een portfolio zegt bovendien niet altijd alles wat een huwelijksfotograaf speciaal maakt. Elk huwelijk is anders, elke locatie is anders. Een uur spontaan en mooi voor een camera staan is niet alledaags en niet voor iedereen weggelegd. Wanneer er geen love-shoot is aan voorafgegaan waarbij men elkaar (en de camera) leert kennen, weten de meeste bruidsparen überhaupt niet wat een foto-shoot inhoudt. Daarom is een professionele sturing gericht op huwelijksfotografie heel belangrijk. Mijn 20-jarige ervaring met aanstaande bruidsparen en huwelijksreportages is voor u een geruststellend gegeven.

Classy & Trendy

Mijn stijl van huwelijksfotografie leent zich best voor huwelijksfeesten waar aandacht en tijd is aan besteed. De mogelijkheden voor een huwelijksfotograaf worden hierbij sterk vergroot. Het resultaat is een getrouw beeld van uw dag inclusief alle details, natuurlijk omkaderd, professioneel ingevuld en bijgestuurd, zoals het op een "classy en trendy" huwelijksfeest hoort! (meer info)

Journalistieke- of documentaire stijl

Een huwelijksreportage is hoofdzakelijk een opnamereeks van foto's die weliswaar een groot stuk van de dag spontaan, op het juiste moment worden gerealiseerd. Dit neemt niet weg dat ervaring en specialisatie hier ook een voorname rol gaan spelen. Vooruit denken en anticiperen is een belangrijke eigenschap van een goede huwelijksfotograaf dat men alleen leert met de jaren. Met meer dan 130 huwelijken op de teller is dit voor mij een vertrouwd gegeven geworden.

Huwelijksfotografie centraal

Er is niets mis met bijkomende activiteiten zoals familie-portretten, newborns, communies, enz. Het wil alleen zeggen dat huwelijksfotografie hier op zich geen specialisatie is, ondanks het feit dat dit toch één van de meest complex vormen van fotografie is. Bij EX-POSE-URE staat huwelijksfotografie volledig centraal. In het teken daarvan omvat de nabewerking ook unieke artistieke foto's en photoshop-correcties waar het passend is.

2 Huwelijksfotografen voor de prijs van 1

Ik werk bijna altijd met een assistente die zowel optreedt als 'second shooter' als voor het dragen van belichtingsmateriaal. Dit voordeel voor u is dat er altijd backup is van camera's, een tweede camera-oogpunt ontstaat en dat er afgesproken kan worden om zelfs video-opnames en drone-opnames te nemen.

Unieke opties

Omdat huwelijksfotografie centraal staat, zijn er ook gerelateerde en unieke opties ter beschikking:
Boudoir, (gratis) Love-Shoot, Save-the-Date ontwerpen, Drone-opnames, Bruidswagen, exclusieve trouwalbums, en onze befaamde party hili. Neem zeker een kijkje op de debetreffende detailpagina's.

Discretie, hoog in het vaandel

Een bewuste keuze is het beperkt aantal foto's die wij van u publiceren en het achterwege laten van de beschrijving van jullie huwelijksdag. Volledige dagreportages zijn te bekijken in mijn studio na een afspraakje. Hier kan u ook diverse inkijkalbums raadplegen.

CONCLUSIE:
Ik ben ervan overtuigd dat met deze nuttige informatie u alvast een beter beeld hebt kunnen vormen wat mij onderscheid van mijn collega's. Indien u 'ja' antwoordt op 'huwelijksfotograaf meets bruidspaar' (zie hoofdpagina), dan kunnen we niet anders spreken als van een team! Ik kijk er alvast naar uit!