Maak kans op uw GRATIS huwelijksreportage in 2023 !

Uw huwelijksreportage …

GRATIS

BIJ MEER DAN 20 INSCHRIJVINGEN IN 2021 WORDT ER GELOOT VOOR EEN GRATIS HUWELIJKSREPORTAGE !

onder de bruidsparen die een volledige-dag reportage hebben geboekt.


Officiële bekendmaking met uw aanwezigheid. No bluff!

Elke huwelijksfotograaf toont graag zijn ‘eye-catchers’ met de meest waanzinnige achtergrondjes.  Spiegel u daar niet teveel aan, want uw huwelijksdag is eigen aan uw familie, uw locatie en uw expressies tijdens die dag. Het is daarom toch belangrijk om van bij het begin de juiste huwelijksfotograaf onder de hand te nemen.

Huwelijksreportage- galia en lorenzo - Ex-pose-ure

Het ‘klikt’

Ik ga dit niet ontkennen, hoe beter de band ontstaat tussen fotograaf en bruidspaar, hoe makkelijker het is om snel tot de juiste composities te komen. Maar ook hoe spontaner en creatiever de resultaten zullen zijn.

Don’t worry, ik leg jullie tijdens het in-take gesprek rustig uit wat jullie kunnen verwachten.  Ik schenk ook jullie het vertrouwen dat alles perfect wordt voobereid en dat het bruidspaar altijd ‘the boss’ blijft. 

Verlovingsshoot

Wie twijfels heeft, probeer ik te overtuigen met een love-shoot.  De ideale manier om elkaar beter te leren kennen. Gratis wanneer jullie in zee gaan met ons, betalend aan een realistische prijs wanneer jullie hiervan af zien.  Dit laatste moet ik nog altijd beleven.


Ben Van Dessel ex-pose-ure
Protected By Pixsy