FOTO-ALBUMS

Professioneel en uniek staand concept
Waarom investeren in foto-albums?

Een foto-album is allerminst een familie-archiefstuk dat verdient om bewaard en gekoesterd te worden. Het is veel beter bestand tegen verlies dan vluchtige digitale versies. Foto-albums hebben beslist een emotionele waarde voor uw toekomstige generaties. Meestal zijn het ook de enige bewaarde foto’s waar de ganse familie, op hun best, staan afgebeeld.

Het is ook een boek dat jullie bindt, jullie samenhoudt. Een boek waarop je nooit uitgekeken raakt. Hoe ouder het wordt, hoe ‘pakkender’ de foto’s zullen zijn.

Gun het de eerste jaren een vaste plaats in huis, dichtbij de gezellige huiselijke sfeer. Pak het ter hande bij gespannen momenten. De zware covers, de dikke bladzijden van onberispelijke kwaliteit, de natuurgetrouwe scherpe foto's laten je die magische momenten herbeleven. Ze brengen jullie dichter bij elkaar.

Eens geopend start opnieuw jullie sprookjesdag. Geniet er telkens terug van, bewonder de details, ervaar terug die bijzondere momenten. Dat kan je alleen maar met een fotoalbum … vergezeld van een heerlijk glas wijn!

YOUNG BOOK.MOV

NIEUW VOOR 2019 !
YoungBookMOV

BEST OF BOTH WORLDS!

Druk je favorieten af in een mooi strak album en plaats de volledige reportage via een slideshow of movie in het deksel van de box. Verkrijgbaar in 7 of 10 inch versies en stereo-geluid! Uniek toch!

YOUNG BOOK 'CLASSIC'

Top design - zoals alleen de Italianen het kunnen
YOUNG BOOK ALBUM 'CLASSIC'
€ 325 (vanaf)
KEUZE UIT MEER DAN 10 ONTWERPEN
KEUZE UIT MEER DAN 20 KLEUREN
KEUZE UIT 4 PAPIERSOORTEN
PERSONALISERING PER BOEK

Classic Wedding Albums

Ruime keuze uit de échte klassiekers

DUST JACKET

Premium Quality - Made in Italy

Voorzien van een harde cover in een solide kleur met daarrond een papieren kaft en foto naar keuze. Een budgetvriendelijke oplossing met dezelfde papierkwaliteiten.

CRYSTAL GLANCE

Premium Quality - Made in Italy

Een nieuwe generatie van ‘acryl’ (doorschijnend plastic) covers met speciale afwerkingsmogelijkheden (rug standaard in kunstleder, optioneel in leder en nappa)

HARD BACK

Premium Quality - Made in Italy

Dit klassiek huwelijksalbum is voorzien van een hardkarton aan beide zijden met een print naar keuze. Geschikt ook voor portretfotografie en familie-albums.

LEATHER

Premium Quality - Made in Italy

Een klassieker onder de klassiekers: uitgevoerd in echt leder in diverse kleuren en uitvoeringen (distressed, die cut, nappa).
Uitsparingen voor een foto en bedrukking met naam en datum.

LEATHERETTE

Premium Quality - Made in Italy

Praktisch niet te onderscheiden van echt leder, deze kunststoflederen foto-albums in diverse kleuren. Uitsparingen voor een foto en bedrukking met naam en datum. Een rijkelijk maar budgetvriendelijk alternatief.

SILK

Premium Quality - Made in Italy

Verkrijgbaar in matte en glossy uitvoeringen, deze zijdezachte covers die de perfecte mix creëren met de prints. Rug en backcover worden uitgevoerd in kunstleder. Foto of achtergrond naar keuze.

VARNISHED

Premium Quality - Made in Italy

De afgeronde hoeken van deze albums kenmerken samen met de gevarniseerde metal look een elegante stijl voor een verfijnd product. Verkrijgbaar met rug en backcover in kunstleder of leder. Naamgravering mogelijk.

LUXURY BOX

Premium Quality - Made in Italy

Deze zeer hoogwaardige foto-albums stralen luxe en kwaliteit uit. Om tegemoet te komen aan speciale wensen en smaken, werden in samenspraak met een beroemde intern. fotograaf deze albums ontworpen.

METAL

Premium Quality - Made in Italy

Foto-albums met een stijlvol karakter. Uitgevoerd in gepolijst zilver of goud stralen ze een bijzondere impressie uit. Speciaal zijn ook de verwerkte foto’s en namen. Rug en backcover in kunstleder of leder.

WEDDING CLASSIC ALBUM
€ 295 (vanaf)
KEUZE UIT MEER DAN 10 ONTWERPEN
KEUZE UIT MEER DAN 20 KLEUREN
KEUZE UIT 4 PAPIERSOORTEN
PERSONALISERING PER BOEK

Personalisering

Tal van opties zijn beschikbaar om uw foto-album verder te personaliseren. U bepaalt zelf de prijs in samenspraak met ons advies en ervaring. Sterk gewaardeerd zijn ook de ouder- en pocketalbums, dewelke exacte kopieën zijn van de master layout, maar in een budgetvriendelijke uitvoering en zeer leuk als geschenk tijdens bijvoorbeeld de eindejaarsperiodes.

Zien is geloven

Kom ze vrijblijvend bekijken, voelen en bladeren. Foto’s op een beeldscherm bereiken nooit het gevoelsmatige aspect van professioneel afgedrukt materiaal. Uw album wordt afgedrukt met de beste dragers en inkten, verkrijgbaar in deze markt. Kwaliteit heeft een prijs, toegegeven. Maar omdat het uw mooiste dag was, gun de foto's ook de beste uitstraling en weergave!

Made in Italy

We werken exclusief met een gerenommeerde album-maker uit Italië, die zijn foto-albums afzet bij de beste huwelijksfotografen ter wereld! De albums worden handmatig vervaardigd en de foto's gedrukt op speciaal daartoe bestemde papiermaterialen met zeer moderne HD printtechnieken.

Opmaakstijlen

Het proces dat wij zelf uitvoeren voor het drukwerk is de samenstelling en de layout van uw foto-album. In samenspraak met het bruidspaar bepalen wij de opmaakstijl. U blijft ook inspraak hebben bij de keuze van foto's, zodat u altijd tevreden bent over het resultaat!