Maak kans op uw GRATIS huwelijksreportage in 2023 !

Uw huwelijksreportage …

GRATIS

BIJ MEER DAN 20 INSCHRIJVINGEN IN 2021 WORDT ER GELOOT VOOR EEN GRATIS HUWELIJKSREPORTAGE !

onder de bruidsparen die een volledige-dag reportage hebben geboekt.


Officiële bekendmaking met uw aanwezigheid. No bluff!

De wereld van computationele fotografie

Huwelijksreportage- Flor en Christophe - Ex-pose-ure

De nieuwste smartphones zijn ware ‘masterpieces’. Ze fotograferen in bijna complete duisternis, ze zoomen als een echte tele-lens en ze meten de omgeving met onwaarschijnlijke nauwkeurigheid (LIDAR).  Je ‘huurt’ toch gewoon je familielid in die onlangs de trotse eigenaar is geworden van zo’n knap staaltje techniek.  

Niets is minder waar.  Bij een huwelijksreportage komt meer kijken dan ‘berekende’ foto’s die uit een smartphone worden getoverd.  

Alles begint met de ‘ervaring’ van het dagverloop.  Zo weet ik bijna automatisch wanneer de ‘must have’ shots moeten genomen worden.  Daarnaast is er sensor in onze camera’s.  Deze zijn een heel stuk groter en bieden achteraf veel meer mogelijkheden, wanneer ze worden gebruikt in trouwalbums of vergrotingen.

Expertise en ervaring

Onomwonden kan worden gesteld dat het doel van foto’s uit deze smartphones in de eerste plaats bestemd zijn voor weergave en uitwisseling tussen deze apparaten.  Zelfs op 4K TV toestellen blijven deze foto’s zeker het bekijken waard, maar dan is er nog het oog van de camera-man.  Dit vraagt jaren ervaring en expertise en kan niet opgevangen worden door computationele fotografie.

Tot slot staat ons familielid ook niet mee op de foto. Een gemiste kans, toch?


Ben Van Dessel ex-pose-ure
Protected By Pixsy