.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

The Man Behind The Machine

Ben"Mijn passie voor fotografie dateert reeds uit de kinderjaren.

Van uw passie een beroep maken vraagt toch meer dan alleen fotograferen. Naast technische bekwaamheden luister ik graag naar uw speciale wensen en hoge verwachtingen.

Met +20 jaar ervaring weet ik spontaan met mensen om te gaan, hen niets op te dringen en hun verwachtingen zo goed als mogelijk in te vullen.

Tijdens de werkweek ben ik ook B2B product- en interieurfotograaf voor bedrijven en architecten, een meer dan full-time job met een kritisch oog voor alle details, wat zeker ten goede komt bij huwelijksreportages.

Verder ben ik zelf heel gelukkig getrouwd met een lieve vrouw en koester ik het dagelijkse gezelschap van m'n al even lieve Cocker-Spaniel die u al kwispelend zal begroeten bij een eerste kennismaking!

Wanneer mijn stijl 'klikt' met uw hoge verwachtingen, dan zit het helemaal goed! Let’s make it happen!

Van harte welkom!"

Ben - professioneel fotograaf

Style & Gear

"It’s the artist, not the tool. But if the tool can complete the vision of the artist, than it’s a heavenly marriage …"

Het is een halve waarheid dat met elke doorsnee camera een mooi beeld kan gemaakt worden, zolang het maar in handen is van een ervaren fotograaf.  'Camera's don't take picures' zegt men wel eens. Maar of je er ook een prijs mee kan winnen is toch nog een héél ander verhaal ...

Daarom ... ook al heb ik het ideale moment gevonden op de ideale plaats met het ideale idee. Wanneer ik de 'tools' niet voor handen zou hebben zal het mijn doelstelling, die zo sterk aansluit bij mijn stijl en uw hoge verwachtingen niet weten te bereiken.

Daarom ook heb ik sterk geïnvesteerd. Ik maak weloverwogen gebruik van alleen de beste 'hardware' die vandaag beschikbaar is, zowel in camera's, de meest lichtsterke lenzen alsook de nieuwste off-camera belichtingsapparatuur.
Met dit laatste bereik ik nu belichting compensaties die kort voordien niet mogelijk waren met de huidige technologie.
Voor de ‘kenners’ onder jullie, mijn materiaal bestaat uit Nikon pro-bodies, Nikon’s ‘holy-trinity’ lenzen, Sigma ‘art’-lenzen, Profoto mono-lights en Sunbounce modifiers, maw topmateriaal om u de best mogelijke foto's te bezorgen!