Testimonials

It's all about the word

Fotografie is de leukste job die er bestaat. Het gevoel en het verhaal dat ik tracht in mijn foto's te leggen, zou de weerspiegeling moeten zijn wat bruidsparen ervan verwachten.

Ben - uw fotograaf
Wat onze bruidsparen vertellen ...

Beste Ben,

Leuk dat we jou ontmoet hebben. Vanaf het kennismakingsgesprek was het ons al duidelijk dat we met jou verder zouden gaan.

Je weet exact uit te vissen wat koppels, zoals wij, zoeken in een foto-reportage. Ook je eigen inbreng tijdens de foto-shoots was welkom, want we wisten niet altijd hoe we best voor de camera zouden staan. We voelden ons heel op ons gemak.

Mensen, zoek niet langer, Ben is de geknipte fotograaf voor jullie huwelijk ! ! !

Jody & Bas
Jody & Bas

Beste Ben, vanaf onze eerste ontmoeting bij jou thuis en de mogelijkheden die je ons liet zien, waren we direct overtuigd. Eerlijk waar, we hadden reeds vooraf een paar fotografen bezocht. Wat jou uniek maakt, is je aanpak! We voelden ons direct overtuigd. De kwaliteit van je foto’s is ook opmerkelijk. Schitterend! Een prachtige herinnering aan deze onvergetelijke dag!

Veel succes nog!

Sarah & Bert
Sarah & Bert

Ben, wij zijn super tevreden over onze foto’s! Wat op je website staat, klopt helemaal met je uitvoering!

Dank je wel hiervoor!

Lisa & Ruben
Lisa & Ruben

Hoi Ben,

Bedankt voor de foto-shoot in de studio. We konden moeilijk een keuze maken uit de vele mooie portret-foto’s. Uiteindelijk hebben we er toch 28 uitgekozen. Knap werk man! En nog goed betaalbaar ook 🙂 We zegge het voort …

Leentje en David

Leentje & David
Leentje & David

Beste Ben, wat een geluk hadden wij dat jullie toevallig nog een gaatje hadden in je al zo drukke agenda om onze grote dag werkelijk onvergetelijk te maken. Bedankt voor het vastleggen van deze prachtige herinneringen!. Elke keer dat ik naar de foto’s kijk, voel ik me terug de prinses van die dag. Je haalde werkelijk het mooiste in ons naar boven, waarvoor duizend maal dank!!!

Tina & Vins
Tina & Vins

Wij hadden de eer u als fotograaf op onze trouw 26-7-14 te hebben en waren en zijn nog steeds super content met de mooie foto’s die we regelmatig terug boven halen.

Stephanie en Robbie
Stephanie en Robbie

Beste Ben,
Enorm bedankt voor de prachtige foto’s van onze mooiste dag van ons leven!
Je bent er in geslaagd om op een hectische dag, alles op een ongelofelijk mooie manier vast te leggen in de vele foto’s.
En misschien nog belangrijker, dit op een hele zachte en aangename manier waarbij we ons beiden goed voelden.
Bedankt!

Sara & Stef
Sara & Stef

Beste Ben,

Enkel positieve herinneringen aan een prachtige dag, eentje om nooit te vergeten, vastgelegd in een fantastische fotoreportage! Hartelijk dank hiervoor! Wij kunnen nog heerlijk nagenieten! Het was een fijne samenwerking, zeer professioneel, warm en vriendelijk! Ook niets dan positief over de voorgaande love-shoot, we beleefden een super romantische avond onder ons 2-tjes en de fotograaf deed rustig zijn werk. Heerlijk!
Nu kijken we alvast uit naar een mooi fotoboek als kers op de taart!
Dank jullie wel!
Groetjes,

Ellen & Jan
Ellen & Jan

Dag Ben,
Heel erg bedankt om onze dag zo goed vast te leggen op foto (film zijn we nog ongeduldig op aan het wachten)! Je was aanwezig en toch ook weer niet! Super dat je ook zo flexibel bent en je planning probleemloos heb willen aanpassen aan onze wensen en onvoorziene omstandigheden (zelfs ziekenhuisfoto’s zien er goed uit voor jouw lens).
Een plezier om u als foto- en videograaf te hebben!

Griet & Jan
Griet & Jan

Enkele Wow woordjes hebben jullie zeker verdiend :-). De ontvangst was heel aangenaam, we voelden ons onmiddellijk gerustgesteld. De eerste foto’s waren nog wat onwennig maar na enkele bijsturingen van Ben waren we vertrokken voor een fijne avond met veel gelach :-). Het resultaat was echt wauw!!

Irina & Michiel
Irina & Michiel

Hallo Ben,
Dank je wel voor de super leuke love shoot. Heb een aantal foto’s van ons gezien in de portfolio, ben nu nog nieuwsgieriger om de rest van de foto’s te zien.

Wendy
Wendy

We wilden je nog eens bedanken voor de leuke verlovingsshoot, we vonden het heel leuk om te doen en weten nu ook beter wat we kunnen verwachten en hoe je werkt. Het gaat zeker heel vlot verlopen! Ik heb ook even de commentaren gelezen op je site en we zijn helemaal akkoord met de positieve uitspraken ! Tot binnenkort! Groetjes,

Ute & Jo
Ute & Jo

Beste Ben

Een heel dikke merci voor de verlovingsshoot en onze huwelijksdagreportage! De foto’s zijn geweldig!
We hebben je professionaliteit en flexibiliteit erg geapprecieerd. Je was zo leuk om mee samen te werken en we hebben ons geen enkele seconden op ons ongemak gevoeld.

Bedankt voor alles!

 

Elisabeth & Wim
Elisabeth & Wim

Hallo,

Nog eens heel fel bedankt voor het super onthaal gisteren! Vonden het zeer gezellig en ook een super service! Zullen jullie zeker aanbevelen en vinden onze film+foto’s zeer mooi! Dank u echt voor alles!

Kimberly
Kimberly

Ik was je website nog even aan het bekijken. Die fusion van Natalie en Jeroen is super! Dat spreekt me persoonlijk nog meer aan dan alleen maar de foto’s bij Elisabeth en Wim, al blijft dat ook knap, natuurlijk. Goe bezig, brother!

Groet

Tony Dupont
Tony Dupont

Beste Ben,

Sorry dat we zo laat reageren maar we hebben wat problemen gehad met onze laptop.
De foto’s zijn allemaal zeer mooi, het zal moeilijk zijn om er 100 uit te kiezen. We zullen onze selectie in de loop van de week doorsturen.

Grazia
Grazia

sorry sorry sorry sorry sorry sorry dat we niks hebben laten horen !
Dit heeft niets te maken met de foto’s want deze zijn PRACHTIG !
Natuurlijk veel te veel keuze hihi , we moeten er nog eens goed nadenken welke foto’s we precies willen 🙂

We willen zeker nog eens afspreken voor een fotoalbum want dat is wel de bedoeling dat we dit nog laten maken !

Tot snel !

Elke & Chris
Elke & Chris

Hello,

Amai, we zijn heeeeel blij met de foto’s !!!!! Je hebt echt wel de foto’s getrokken zoals ik had gehoopt. THANKS!!!!!!
Wel even geduld wat het is moeilijk om te kiezen.

Elisabeth en Johan
Elisabeth en Johan

Beste Ben,
Ik had graag laten weten dat we heel hard genoten hebben van de film en foto’s van onze trouw, echt prachtig gedaan!! Ik was ervan onder de indruk hoe hard die herinneringen en emoties terug naar boven komen :).
Ook de schoonouders waren er van onder de indruk!

Heel hard bedankt hiervoor! Echt heel mooi gedaan!

Veel groetjes,

Katrien & Pieter
Katrien & Pieter

We vonden het bij jullie heel positief, maar we hebben gewoon nog niet beslist.
Een intern probleempje houdt ons momenteel een beetje tegen daar het nog lang is. Voor de rest vond ik alles zeer mooi, de klik ws er, de albums waren prachtig 😀….
Maar ik hou je zeker op de hoogte.

Galia en Lorenzo
Galia en Lorenzo

Hoi Ben,

Alles ok? Terug van onze huwelijksreis willen we jou graag nog eens expliciet danken voor de mooie foto’s. We hebben ze allemaal gekozen, te moeilijk gewoon. Ook je filter-foto’s waren zeer artistiek, geen Instagram-gedoe, maar professioneel. (mijn man is ook gerelateerd met fotografie, dus we weten waarover we spreken …)

Blij ook voor je spontane bijsturing tijdens de shoot.. Is soms wat moeilijk wanneer je de eerste keer voor een camera staat.
😉

Katrien & Jo
Katrien & Jo

Dag Ben, We hadden het weer niet mee hé, daar kun je tenslotte niets aan doen. Zeer origineel waren je nieuwe parapluutjes met dat bijzondere vormpje. Fijn bedacht was ook je binnenlocatie. Dus, missie geslaagd voor ons, want we hadden er wel wat bang voor.

Op vergrotingen wat lang moeten wachten, maar het resultaat was wel top! En dat is tenslotte het voornaamste. Bedankt,

Wendy & Tom
Wendy & Tom

Hey Ben, we willen graag je werk hierbij heel positief in het daglicht stellen. De foto’s zijn buitengewoon super!!! We hadden inderdaad wat weinig tijd voor de foto-shoot door de omstandigheden, je weet wel, maar dat heb je nog heel goed opgelost!

Ook de foto’s van de genodigden op ons avondfeest waren tof bedacht! Kortom, we zullen je zeker aan iedereen aanbevelen!

Groetjes,

ps: oh ja, de Italiaanse foto-album (YoungBook) is ook bijzonder geslaagd!

Sandra & Wim
Sandra & Wim

Bedankt voor de prachtige foto-reportage! Alles naar wens ingevuld. De locaties van de foto-shoot waren een verrassing en superleuk bedacht! De foto-album was ook zeer mooi! Fijn dat we mee mochten participeren met het album.

Annelies
Annelies