PARTY Hi-li

ALLES WAT EEN SMARTPHONE NIET KAN !

Welkom op ons huwelijksfeest !

De avond starten met de beste herinnering = samen op de foto !
gastenfoto
Een welkomst (toast-)foto van elk gastenpaar mét het bruidspaar! Memorabel voor zowel bruidspaar als gast! Hoe? Direct na de felicitaties wordt men verzocht om even te poseren met het bruidspaar. Dit neemt slechts ettelijke seconden in beslag.  De foto wordt mooi uitgelicht met extern flitslicht voor een glamoureus resultaat.  De foto kan bovendien onmiddellijk ter plaatse worden verzonden naar een emailadres van het gastenkoppel. Heel zeker, dat men dit bijzonder zal waarderen en sympathiek gaat vinden!  De foto's komen natuurlijk ook bij jullie in het foto-archief.

Photo-Booth

Photo-booth stands komen als paddestoelen uit de grond.  De ene al wat origineler als de andere. Niets kan worden vergeleken wanneer men de achtergrond zelf kan kiezen en de foto in hoge resolutie worden genomen.  Bovendien is er, naast gekke party-shots, ook plaats voor wat glamoureuzer werk.

De voorziene tijd bij de photo-booth is 3u zodat de gasten voldoende de tijd hebben. De geboden kwaliteit is zéér hoog. Deze optie is dikwijls voordeliger dan het huren van een specifieke photo-booth stand (€300-€600) die weliswaar automatisch foto's neemt maar waarvan de directe afdrukken op postzegelformaat (5cmx15cm) weinig meerwaarde bieden achteraf. Bovendien is er geen verschillend achtergrondsfeertje waardoor alle foto's op elkaar gaan lijken. Faalt dit toestel, dan is het wachten op assistentie ... Bij ons worden de foto's door een professionele fotograaf zelf genomen.

We hebben tal van originele achtergronden. Gaande van Las Vegas hotels, Radio City Hall, Hard Rock Café, Wedding chapels, Wedding Beaches, enz ...Zie ons voorbeeld portfolio !  Bovendien zijn deze achtergronden gepersonaliseerd waarbij de namen van het bruidspaar en de huwelijksdatum zijn in verwerkt.  Kan het nog origineler?

Momenteel zijn we de enige fotograaf in Vlaanderen die deze optie op een dusdanige en originele manier aanbiedt!

Sparkling Nights

De openingsdans met aparte belichting gefotografeerd, een feeëriek schouwspel!
Sfeerbeelden van de 'bewegende' dansvloer met speciale effecten en artistieke flitslichttechnieken. De avond kan echt niet meer stuk!
party hi-li 118
party hi-li 120
Party-hili
party hi-li 118
party hi-li 120
party hi-li 118
party hi-li 120