.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Classy & Trendy

Met onze huwelijksreportages willen we ons graag onderscheiden en focussen op twee kernwoorden: "classy" en "trendy".

Met "classy" bedoelen we eerst en vooral dat het niet allemaal duur en chique hoeft te zijn. Een huwelijksfeest is een hoogdag waar de ganse familie mee betrokken is. Iedereen is op z'n best, alles is piekfijn geregeld. De locatie werd zorgvuldig gekozen. Alle betrokken partijen zijn aanwezig en zetten zich 100% in voor jullie, het bruidspaar. Dat is op zich al 'classy'!

Deze huwelijksfotograaf voelt zich uitstekend in zijn vel, wanneer ook hij het beste van zichzelf kan geven bij bruidsparen waarbij die 'classy look' een onderdeel mag zijn bij de mooiste dag van hun leven!

Met "trendy" bedoelen we huwelijksfeesten die een eigen karakter dragen. Dit kan een huwelijksthema zijn, maar gewoon de locatie op zich kan trendy zijn. De meerwaarde die ik hierbij nog kan toevoegen zijn de trendy locaties voor de foto-shoot. Een bestand met tal van idyllische locaties stel ik graag ter beschikking.

Mijn stijl van fotografie volgt graag deze huwelijksfeesten waar aandacht en tijd is aan besteed. Het resultaat is dan ook een getrouw beeld van uw dag, natuurlijk omkaderd, professioneel ingevuld en bijgestuurd, zoals het op een "classy en trendy" huwelijksfeest hoort!

huwelijksreportages ex-pose-ure
Stijlfoto

YOU ARE KING

U wordt gefotografeerd! Dat moet centraal staan!

Ik ga iets wezenlijk belangrijks vertellen: mooie foto’s met karakter zijn dikwijls niet 100% spontaan gefotografeerd!
Lukt het dan niet om op een spontane manier mooi voor de camera te staan? Jazeker, dit kan perfect! Mensen willen wel spontaan overkomen op foto’s, maar wanneer de gedachte ontstaat dat ze gefotografeerd worden, ook als is dat 'candid', gaat men zich 'vreemd' en soms juist onnatuurlijker gedragen. Net het omgekeerde dus, maar anderzijds is dit een héél normale reactie!
Don’t worry ...

Aan mij om jullie bij te sturen, subtiel en steeds eigen aan je persoonlijkheid. We hebben geen spiegel mee, dus, u kan uzelf niet beoordelen. Uw fotograaf is op dat moment de enige die u mooier, slanker, stijlvoller maar vooral ook natuurlijker kan "plaatsen". Dit door middel van eenvoudige maar professionele technieken die eveneens door topfotografen uit de sector worden gehanteerd.

Ik kan dit het best waarmaken en in de praktijk brengen door jullie vooraf wat beter te leren kennen via een gratis love shoot, om zo jullie persoonlijkheden te ontdekken en jullie te corrigeren naar een juiste en natuurlijke houding die exclusief bij u past.

Ik durf het gerust 'poseren' noemen, vandaar ook de titel van mijn website, en dit hoeft niet altijd direct gelinkt te worden met onnatuurlijk, ‘magazin-cover-style’ of 'fashion-style'. Gewoon puur jezelf, maar correct gestyleerd.

Belangrijk te onthouden: mensen staan niet altijd zoals ze graag willen dat ze staan, of weten dikwijls niet wat er wordt verwacht tijdens een foto-shoot . Aan mij om dat op te lossen, daarvoor huur je tenslotte toch een pro!

Een foto waarvan je achteraf zegt: 'WOW!', waardig voor een album, trots op mezelf, dat ben ik helemaal! Dat was toch net de doelstelling van uw verwachtingen, niet?

En last but not least ... mannen staan dikwijls niet graag op foto. Wedden dat ik ze snel ontdooi met ‘coole’ foto’s waar ze trots op zullen zijn!

Laten we het verschil maken!

Ex-pose-ure

The Perfect Match

Misschien had u al eens stilgestaan bij de titel van deze site. En was het u ook opgevallen dat het verkeerd gespeld was!

Dit klopt helemaal, maar werd ook bewust zo gedaan. Mijn fotografie omhelst enerzijds heel sterk een juiste belichting van uw foto (exposure), maar anderzijds ook een juiste en natuurlijke houding (pose of posing) die altijd je persoonlijkheidskenmerken blijft respecteren .