.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Stijl

CLICHE: Ik lees het bij talloze huwelijksfotografen: "geen stijve geposeerde foto's, maar losse spontane foto's op het moment zelf" ...

VRAAG: Hoe maakt u een onderscheid wanneer 90% van de huwelijksfotografen in Vlaanderen deze slagzinnen hanteren? Hoe kiest u daaruit de huwelijksfotograaf die echt bij u past? Ik ga het u vertellen...

OPLOSSING: De misschien wel belangrijkste zin van heel deze website volgt nu:

Mijn fotografische stijl is enkel "gestuurd" op de momenten waar het toepasselijk is, ingevuld met steeds de juiste belichting (en dit laatste is zeker niet minder belangrijk!)

Vanzelfsprekend ga ik de aandacht niet opeisen tijdens de formele activiteiten en ceremonies. Of tijdens het avondfeest vragen om even voor de camera te poseren. Dit klinkt toch vrij logisch en hoeft eigenlijk geen verder betoog. Een huwelijksreportage bestaat bij ex-pose-ure uit eveneens 80% documentaire stijl (lees: los, spontaan, creatief, op het moment) gewoon omdat dit type van foto-reportages dit vraagt, en is slechts 20% gestuurd (om toch hier het woord poseren niet te moeten gebruiken).

Tijdens dat ene uur van de fotoshoot is het ontzettend belangrijk dat je fotograaf weet wat hij met jou kan doen. Dat hij praat met jou. Dat hij je kent. Dat hij sturing geeft aan een stijl die bij je past. Mijn jarenlange ervaring leert dat bruidsparen echt niet bezig zijn geweest hoe ze dat uur moeten gaan opvullen. Daarvoor huurt men toch een pro! Iemand die de juiste locaties kent. Iemand die al kennis heeft genomen van de stijlfoto's die men wenst. Mag dit nu ook net de bedoeling van onze love-shoot zijn, die bovendien gratis is: jullie op voorhand beter leren kennen. Jullie stijl weten te ontdekken om dat 'speciale' uurtje van de fotoshoot mooi in te vullen. En om hier dan ook relaxt naar toe te kunnen leven, wat meestal ook de allermooiste foto’s oplevert voor een exclusief huwelijksalbum.

Daarvoor staat ex-pose-ure! Dit maakt mij onderscheidend, omdat het toepassen van deze fotografische invulling de nodige ervaring vereist. Bruidsparen die deze hogere verwachtingen en vereisten stellen van hun huwelijksfotograaf, dat is de match die ik zoek bij mijn klanten en die tot hoge tevredenheid leidt.

En oh ja, ... alles samen volbracht op een ontspannen, creatieve en ongedwongen moment binnen een humoristische en gezellige sfeer!

Overtuigen we deze woorden met onze portfolio's?

Classy & Trendy

Twee kernwoorden, "classy" en "trendy", die ook kenmerkend zijn doorheen de draad van onze website.

Met "classy" bedoelen we voor de duidelijkheid dat het niet allemaal duur en chique hoeft te zijn. Een huwelijksfeest is een hoogdag waar de ganse familie mee betrokken is. Iedereen is op z'n best, alles is piekfijn geregeld. De locatie werd zorgvuldig gekozen. Alle betrokken partijen zetten zich 100% in voor jullie, het bruidspaar. Dat is op zich al 'classy'!

Deze huwelijksfotograaf voelt zich dan ook uitstekend in zijn vel, wanneer ook hij het beste van zichzelf kan geven bij bruidsparen waarbij die 'classy look' een bewust gekozen onderdeel mag zijn bij de mooiste dag van hun leven!

Met "trendy" bedoelen we huwelijksfeesten die een eigen karakter dragen. Dit kan een huwelijksthema zijn, maar gewoon de locatie op zich kan trendy zijn. De meerwaarde die ik hierbij nog extra kan toevoegen zijn de trendy locaties voor de foto-shoot in de buurt van diverse feestzalen waar ik reeds goede ervaringen mee heb. Een bestand met tal van idyllische locaties stel ik eveneens graag ter beschikking.

Mijn stijl van fotografie volgt graag de huwelijksfeesten waar aandacht en tijd is aan besteed. Het resultaat is dan ook een getrouw beeld van uw dag, natuurlijk omkaderd, professioneel ingevuld en bijgestuurd, zoals het op een "classy en trendy" huwelijksfeest hoort!

huwelijksreportages ex-pose-ure
Stijlfoto

YOU ARE KING

U wordt gefotografeerd! Dat moet centraal staan!

Voortvloeien uit bovenstaande paragrafen ga ik iets wezenlijk belangrijks vertellen: mooie foto’s met karakter zijn dikwijls niet 100% spontaan gefotografeerd!

Lukt het dan niet om op een spontane manier mooi voor de camera te staan? Jazeker, dit kan perfect! Mensen willen wel spontaan overkomen op foto’s, maar wanneer de gedachte ontstaat dat ze worden gefotografeerd, ook als is dat 'candid', gaat men zich 'vreemd' en soms juist onnatuurlijker gedragen. Net het omgekeerde dus, maar anderzijds is dit een héél normale reactie!
Don’t worry ...

Aan mij om jullie bij te sturen, subtiel en steeds eigen aan je persoonlijkheid. U heeft geen spiegel mee, dus, u kan uzelf niet beoordelen. Uw fotograaf is op dat moment de enige die u mooier, slanker, stijlvoller maar vooral ook natuurlijker kan "plaatsen". Dit door middel van eenvoudige maar professionele technieken die eveneens door topfotografen uit de sector worden gehanteerd.

Ik kan dit het best waarmaken en in de praktijk brengen door jullie vooraf wat beter te leren kennen via een gratis love shoot, om zo jullie persoonlijkheden te ontdekken en jullie te corrigeren naar een juiste en natuurlijke houding die alleen bij u past.

Ik durf het nu even 'poseren' noemen, al was het maar om naar de titel van de website te verwijzen. Dit poseren hoeft niet altijd direct gelinkt te worden met onnatuurlijk, ‘magazin-cover-style’ of 'fashion-style' wat de meeste mensen denken. Gewoon puur jezelf blijven, maar correct gestileerd.

Belangrijk te onthouden uit deze woorden: mensen staan niet altijd voor een camera zoals ze graag willen dat ze staan, of weten dikwijls (+90%) niet wat er wordt verwacht tijdens een foto-shoot . Aan mij om dat op te lossen, daarvoor huur je tenslotte toch een pro!

Een foto waarvan je achteraf zegt: 'WOW!', waardig voor een huwelijksalbum, trots op mezelf, dat ben ik helemaal! Was dat nu net niet de doelstelling van uw verwachtingen?

En last but not least ... mannen staan dikwijls niet graag op foto. Wedden dat ik ze snel ontdooi met ‘coole’ foto’s waar ze zelf trots op zullen zijn!

Laten we het verschil maken!