BOUDOIR

PROFESSIONELE BOUDOIR FOTOGRAFIE

For Your Eyes Only

Boudoir professionele foto-shoot

Verras je verloofde/aanstaande echtgenoot met een romantisch en héél persoonlijk intiem geschenk. Ontdek jezelf, beleef je mooiste eigenheid, vastgelegd door een professionele huwelijksfotograaf met ervaring.

Boudoir fotografie
Werkwijze

Gedurende 1 uur wordt u 'belicht' van uw mooiste kant. We hanteren topcamera's en lenzen die geëigend zijn voor dit doel. We maken tevens gebruik van zowel natuurlijk invallend daglicht als van kunstmatige lichtbronnen.  De opnames gebeuren in een zeer ontspannen en ongedwongen sfeer.  Wij laten toe u te laten vergezellen door max 1 persoon.

De foto's worden opgenomen in een speciaal daarvoor gereserveerde romantische kamer (bruidsuite) die voorzien is voor make-up en discrete outfit-wissels.

Er wordt een kwartier voorzien voor make-up. Daarna starten de opnames en kiest u maximaal 3 outfits.

U hoeft geen ervaring met poseren te hebben.  Een voorafgaand gesprek in onze studio laat u kennismaken met onze werkwijze en het bespreken van een stijl waar u zich goed mee voelt.  Naar uw wensen wordt altijd geluisterd, items altijd uitvoerig besproken en gedocumenteerd aan de hand van voorbeelden.

Het eindresultaat bestaat uit 20 romantische foto's geschikt voor foto-albums of muurdecoratie.  Heel speciaal daarbij zijn onze 'Me-books' waarbij dit type kunstfotografie nog sterker wordt geaccentueerd.

Helaas niet voor mij ... of toch?

Wij vragen niet dat u beantwoordt aan de perfecte maten van een foto-model.  Belangrijk is dat u voldoende zelfvertrouwen heeft en dat u vooral relaxt bent.  De positie en sturing die wij u ongedwongen aanbieden zorgen voor een resultaat dat boven uw verwachtingen zal staan!

Onze huisregels

Wij doen geen naaktfotografie. Onze vooropgezette stijl is daarentegen discreet, romantisch, artistiek en allerminst aanstootgevend.

Teneinde uw discretie 100% te bewaren, plaatsen wij geen online-voorbeelden, zowel niet op onze website als op onze of andere sociale media kanalen. Al het beeldmateriaal is enkel voor u beschikbaar. U kan weliswaar voorbeelden komen bekijken in onze studio.

Omdat wij voor originele locaties en make-up beroep doen op derden én omdat wij de mogelijkheid moeten krijgen om uw foto's te verwerken voor uw huwelijksdag (inclusief album), vragen wij u minstens 8 weken op voorhand een opnamedag vast te leggen.

De copyright van de foto's blijven onze eigendom. U kiest zelf waar en hoe u dit beeldmateriaal wil gebruiken, zolang u daar zelf geen commercieel beleid achter voert.

Een boudoir is enkel voorbehouden voor aanstaande bruidsparen die bij ons een huwelijksreportage boeken. Enkel in zeer uitzonderlijke omstandigheden maken wij hierop een uitzondering.

BOUDOIR foto-shoot

Duurtijd: 1u
Maximaal 3 outfits
Inclusief professionele make-up
Locatie: superieure bruidsuite in romantisch hotel
20 Hi-res foto's